chrome firefox opera safari iexplorer

В українських містах з'являться притулки для собак

03 листопада 2011 о 12:42

Мінприроди ініціювало розробку загальнонаціональної програми будівництва у найбільших містах України сучасних притулків для собак.

Як повідомили ЛІГАБізнесІнформ у прес-службі Міністерства екології та природних ресурсів, пілотний проект буде реалізований у Києві до початку чемпіонату Євро-2012. Попередня домовленість про це вже досягнута із головою Київської міської державної адміністрації Олександром Поповим.

«Проект будівництва нових притулків для собак за європейським зразком ми будемо реалізовувати спільно із місцевою владою та громадськими екологічними організаціями, важливо, щоб в українських містах проблема бездомних собак вирішувалася цивілізовано. Це актуально і з наближенням Євро-2012», — зазначив міністр екології та природних ресурсів Микола Злочевський.

Він також повідомив, що землю під будівництво нового притулку для собак уже виділила міськрада Чернігова.

Нагадаємо, що у травні у Притулку для тварин відкрилося сучасне ветеринарне відділення для догляду за прооперованими бездомними тваринами Києва.

27 квітня

Інші дати
Народився Олександр Беретті
(1816, м.Петербург, Росія – 1895) – український та російський архітектор, син Вікентія Беретті. Участник проектування Володимирського собору в Києві. За проектами Олександра Беретті збудовано 23 будівлі в ряді міст України. За проектами його батька Вікентія Беретті (14.06.1781 – 1842) в Києві збудовані будівлі Київського університету, обсерваторії і інституту благородних дівиць (нині Жовтневий палац).
Зелена піна лісу молодого Дрімотно плеще, як на морі шум. Блакитні тіні впали на дорогу, Заворожили мудрі бджоли ум. Стоять дуби замислено і строго. Тут — перейшовши молодий самум — Собі поставлю келію убогу, Щільник пахучий для останніх дум. (Максим Рильський)
Розгорнути