chrome firefox opera safari iexplorer

До Нового року на Майдані з'явиться футбольне поле

20 грудня 2011 о 09:20

Зустріч Нового року на головній площі країни пройде у стилістиці чемпіонату Європи з футболу 2012 року. Саме цій темі відповідатиме як програма свята, так і зовнішнє оформлення Майдану Незалежності.

Сценічний комплекс на головній площі України у новорічну ніч нагадуватиме футбольне поле з «золотими воротами». Такий концепт буде реалізовано завдяки нестандартним конструкціям та спеціальним екранам.

Імпровізовані футбольні ворота будуть побудовані із 40-метрових світлодіодів. Уся споживана потужність сценічного комплексу та телевізійної техніки забезпечуватиметься виключно генераторами і не вплине на енергозабезпечення міста.

Крім того, організатори планують вразити українців новорічною шоу-програмою завдяки кільком новим для України спец ефектам та найкращим вогняним шоу до року Дракона.

А танцювальну програму забезпечать: гурти «ВВ», «ТНМК», «Скрябін», «Мед Хедс», «Время и Стекло», а також Руслана, Еріка, Коля Серьга та інші. Артисти обіцяють глядачам нові пісні, новорічні хіти та спеціальні футбольні присвяти Євро-2012, Україні, нашій національній збірній з футболу.

Новорічна шоу-програма на Майдані Незалежності розпочнеться 31 грудня о 21 годині і триватиме до 2 години ночі 1 січня.

26 квітня

Інші дати
Леонід Плющ
1939 –  математик, публіцист, учасник правозахисного руху в СРСР. Дисидент. Член Ініціативної групи захисту прав людини, член Закордонного представництва Української Гельсінської групи.
Розгорнути
Народився Станіслав Тельнюк
(1935, с.Іскрівка Запорізька область – 1990) - український письменник, літературний критик, редактор, перекладач.
Розгорнути
Народився Микола Зеров
(1890, м.Зіньків Полтавська область - 1937) - український літературознавець, лідер «неокласиків», майстер сонетної форми і блискучий перекладач античної поезії.
Емаль Дніпра, сліпучо-синій сплав. Газон алей і голе жовтоглиння, І в поводі прозорого каміння Зелені луки — як розлогий став. Ніколи так жадібно не вбирав Я красоти весняного одіння, Пісок обмілин, жовтобоке ріння, Брунатні лози і смарагди трав. (Микола Зеров)
Розгорнути