chrome firefox opera safari iexplorer

Кримського спікера-"українофоба" нагородили орденом Ярослава Мудрого

25 лютого 2012 о 16:05

Президент Віктор Янукович нагородив кримського спікера Володимира Константинова, який нещодавно негативно висловлювався про українську мову, орденом Ярослава Мудрого IV ступеня.

Інформацію про нагороду опублікована на сайті Верховної Ради автономної республіки Крим.

«Указом президента Україні Віктора Януковича за значний особистий внесок у соціально-економічний розвиток Автономної Республіки Крим, багаторічну плідну законотворчу і громадсько-політичну діяльність голова Верховної Ради Автономної Республіки Крим Володимир Константинов нагороджений орденом князя Ярослава Мудрого IV ступеня», — йдеться в повідомленні кримського парламенту.

Варто зазначити, що на сайті глави держави указ про нагородження Константинова відсутній.

Нагадаємо, нещодавно кримський спікер «прославився» тим, що заявив, що його дратує, коли до нього звертаються українською мовою. «Нас сьогодні найбільше дратує, що багато міністрів починають звертатися до нас українською мовою. Ми ініціювали створення робочої групи, тому що знову пішло листування (українською мовою), ми знову почали відкочуватися назад», — сказав він.

Джерело: ТСН
Розділи: Суспільство

27 квітня

Інші дати
Народився Олександр Беретті
(1816, м.Петербург, Росія – 1895) – український та російський архітектор, син Вікентія Беретті. Участник проектування Володимирського собору в Києві. За проектами Олександра Беретті збудовано 23 будівлі в ряді міст України. За проектами його батька Вікентія Беретті (14.06.1781 – 1842) в Києві збудовані будівлі Київського університету, обсерваторії і інституту благородних дівиць (нині Жовтневий палац).
Зелена піна лісу молодого Дрімотно плеще, як на морі шум. Блакитні тіні впали на дорогу, Заворожили мудрі бджоли ум. Стоять дуби замислено і строго. Тут — перейшовши молодий самум — Собі поставлю келію убогу, Щільник пахучий для останніх дум. (Максим Рильський)
Розгорнути