chrome firefox opera safari iexplorer

15 вересня на Майдані Незалежності відбудеться святковий концерт

09 липня 2012 о 09:59

Київська міська державна адміністрація підтримала ініціативу ТОВ «Український Медіа Холдинг» щодо проведення святкового концерту «Авторадіо» на Майдані Незалежності 15 вересня.

Згідно з інформацією КМДА, захід відбудеться з 18.00 до 22.00.

Відповідальність за підготовку та проведення заходу взяло на себе ТОВ «Український Медіа Холдинг». Товариство забезпечить дотримання Правил благоустрою міста під час підготовки та проведення заходу з 9.00 12 вересня до 21.00 17 вересня поточного року та після концерту відновить благоустрій.

26 квітня

Інші дати
Леонід Плющ
1939 –  математик, публіцист, учасник правозахисного руху в СРСР. Дисидент. Член Ініціативної групи захисту прав людини, член Закордонного представництва Української Гельсінської групи.
Розгорнути
Народився Станіслав Тельнюк
(1935, с.Іскрівка Запорізька область – 1990) - український письменник, літературний критик, редактор, перекладач.
Розгорнути
Народився Микола Зеров
(1890, м.Зіньків Полтавська область - 1937) - український літературознавець, лідер «неокласиків», майстер сонетної форми і блискучий перекладач античної поезії.
Емаль Дніпра, сліпучо-синій сплав. Газон алей і голе жовтоглиння, І в поводі прозорого каміння Зелені луки — як розлогий став. Ніколи так жадібно не вбирав Я красоти весняного одіння, Пісок обмілин, жовтобоке ріння, Брунатні лози і смарагди трав. (Микола Зеров)
Розгорнути