chrome firefox opera safari iexplorer

Вперше в Україні відкривається виставка видатного американського художника

22 жовтня 2012 о 15:09

25 жовтня у галереї сучасного українського авторського мистецтва «Гама» вперше в Україні відкривається персональна виставка видатного американського художника, українця за походженням, Олега Радван «Між світами».

Про це повідомляє прес-служба галереї.

Митець народився, одружився та дав життя своїм дітям саме в Україні. У пошуках спокою мігрував до Ізраїлю, звідти – в Канаду за стабільністю та досвідом. Упродовж всього життя мав дві мрії: малювати олією на полотні та жити  в найкращому, за його словами, місті – Києві.

За втіленням першої мрії Олег Радван вирушив до Америки. Саме там у 2002 році розпочинається його творчий шлях. Уже за декілька років митець набуває професіоналізму, майстерності  та індивідуального стилю.

На сьогоднішній день Олег Радван – митець міжнародного рівня, переможець багатьох всесвітньовідомих художніх конкурсів, лауреат 15 премій, учасник більш ніж 20  серйозних виставок (включаючи виставку у Флоренції, Італія).

У 2012 році разом зі своїми досягненнями та вірною дружиною Наталією уже видатний художник Олег Радван здійснив свою другу мрію – оселився в Києві.

З 26 жовтня столичні мешканці матимуть змогу побачити його унікальні, відомі у світі, роботи.

Виставка триватиме до 7 листопада включно за адресою: вулиця Грушевського, 9.

Галерея «Гама» та Олег Радван щиро запрошують стати свідками визначної події як для мистецтва в цілому так і для митця, що йшов далекою дорогою додому.

Вхід на відкриття – по запрошеннях, з 26 жовтня – вхід вільний.

Тел. для довідок: 066 482-82-02, 332-7-338.

26 квітня

Інші дати
Леонід Плющ
1939 –  математик, публіцист, учасник правозахисного руху в СРСР. Дисидент. Член Ініціативної групи захисту прав людини, член Закордонного представництва Української Гельсінської групи.
Розгорнути
Народився Станіслав Тельнюк
(1935, с.Іскрівка Запорізька область – 1990) - український письменник, літературний критик, редактор, перекладач.
Розгорнути
Народився Микола Зеров
(1890, м.Зіньків Полтавська область - 1937) - український літературознавець, лідер «неокласиків», майстер сонетної форми і блискучий перекладач античної поезії.
Емаль Дніпра, сліпучо-синій сплав. Газон алей і голе жовтоглиння, І в поводі прозорого каміння Зелені луки — як розлогий став. Ніколи так жадібно не вбирав Я красоти весняного одіння, Пісок обмілин, жовтобоке ріння, Брунатні лози і смарагди трав. (Микола Зеров)
Розгорнути