chrome firefox opera safari iexplorer

Українців запевняють, що вертодром в Каневі державний

12 березня 2013 о 10:13

Вертодром «Вертолітний майданчик Канів» є об'єктом державної власності та перебуває на балансі Держпідприємства обслуговування повітряного руху «Украерорух».

Про це повідомила прес-служба «Украероруху», передає «Інтерфакс-Україна».

Як повідомляється, з 1 березня 2013 вертодром почав свою операційну діяльність.

Вертодром має посадочну площадку, руліжні доріжки, 10 вертолітних стоянок і термінал з пропускною здатністю обслуговування до 50 пасажирів на годину.

«На вертодромі організований орган польотно-інформаційного обслуговування, який надає відповідні послуги за запитом за дві доби», — йдеться в повідомленні.

"Украерорух запрошує до співпраці юридичних та фізичних осіб власників (експлуатантів) вертольотів для обговорення питань розміщення повітряних суден на вертодромів та відповідних видів їх обслуговування.

Нагадаємо, раніше з'явилася інформація про те, що народних депутатів Олександра Бригинця, Миколи Княжицького й Миколи Томенка — охорона вертолітного майданчика не пустила на її територію, пославшись на те, що вона є приватною власністю.

Розділи: Суспільство

27 квітня

Інші дати
Народився Олександр Беретті
(1816, м.Петербург, Росія – 1895) – український та російський архітектор, син Вікентія Беретті. Участник проектування Володимирського собору в Києві. За проектами Олександра Беретті збудовано 23 будівлі в ряді міст України. За проектами його батька Вікентія Беретті (14.06.1781 – 1842) в Києві збудовані будівлі Київського університету, обсерваторії і інституту благородних дівиць (нині Жовтневий палац).
Зелена піна лісу молодого Дрімотно плеще, як на морі шум. Блакитні тіні впали на дорогу, Заворожили мудрі бджоли ум. Стоять дуби замислено і строго. Тут — перейшовши молодий самум — Собі поставлю келію убогу, Щільник пахучий для останніх дум. (Максим Рильський)
Розгорнути