chrome firefox opera safari iexplorer

Київська влада запустила сайт контролю за ремонтом доріг

03 квітня 2013 о 10:34

Київська влада запустила спеціальний сайт, присвячений стану доріг столиці і контролю за їхнім ремонтом. Поскаржитися на ями і навіть залишити їхній знімок може будь-хто охочий — у КМДА обіцяють, що перевірять кожне звернення і потім відзвітують про ліквідацію ям на сайті.

На інтерактивній карті проекту remcontrol.com.ua відображено стан виконання графіка ремонту київських доріг, згідно з затвердженою владою і «Київавтодором» програмою, з фотографіями і термінами виконання ремонту.

Так, на квітень запланований ремонт 45 655 квадратних метрів доріг, в роботі — 27 221 кв. метр, закінчено ремонт 9 335 кв. метрів. На сайті запевняють, що інформація про поточний стан ремонту надходить щодня.

Окрім того, жителі Києва можуть звернути увагу влади на ділянку дороги, що потребує ремонту. Для цього необхідно залишити персональне електронне звернення з фотографією.

На сайті наголошується, що ремонт доріг не завжди виконується згідно з планом. Перешкодити цьому можуть несприятливі погодні умови (сніг, дощ, мороз нижче — 5 градусів) або наявність інших аварійно-небезпечних ділянок, що потребують термінового ремонту.

Раніше колишній генеральний директор «Київавтодору» Георгій Глінський (після сніжного колапсу він був звільнений і на його місце призначений Петро Береговий) обіцяв провести ямковий ремонт столичних автодоріг до 20 квітня

26 квітня

Інші дати
Леонід Плющ
1939 –  математик, публіцист, учасник правозахисного руху в СРСР. Дисидент. Член Ініціативної групи захисту прав людини, член Закордонного представництва Української Гельсінської групи.
Розгорнути
Народився Станіслав Тельнюк
(1935, с.Іскрівка Запорізька область – 1990) - український письменник, літературний критик, редактор, перекладач.
Розгорнути
Народився Микола Зеров
(1890, м.Зіньків Полтавська область - 1937) - український літературознавець, лідер «неокласиків», майстер сонетної форми і блискучий перекладач античної поезії.
Емаль Дніпра, сліпучо-синій сплав. Газон алей і голе жовтоглиння, І в поводі прозорого каміння Зелені луки — як розлогий став. Ніколи так жадібно не вбирав Я красоти весняного одіння, Пісок обмілин, жовтобоке ріння, Брунатні лози і смарагди трав. (Микола Зеров)
Розгорнути