chrome firefox opera safari iexplorer

Новий альбом Океану Ельзи називається «Земля»

12 квітня 2013 о 13:51

Гурт Океан Ельзи оголосив назву нового альбому — Земля, реліз якого відбудеться 15 травня.

Над восьмим студійним альбомом гурт працював з британським саунд-продюсером, володарем трьох нагород Grammy Кеном Нельсоном. До альбому увійдуть 12 треків.

Альбом вийде на CD, а також буде доступний для покупки у цифровому форматі. В Україні реліз нової платівки представить SUSY Records, в країнах СНД — ФГ Нікітін.

Прем'єра першого синглу альбому Земля - ​​пісні Обійми - відбулася на Корреспондент.net у лютому цього року. Другий сингл — Стріляй і відеокліп на нього від режисера Майка Брюса буде презентовано через кілька днів.

Слідом за презентацією альбому музиканти Океану Ельзи відправляться у тур спочатку по Україні (травень-червень), а з осені 2014 року — по країнах СНД і Північної Америки.

Як повідомили у прес-службі ОЕ, разом з гуртом участь у турі візьме один із найкращих балканських гітаристів Володимир Опсеніца, який також брав участь у записі пісень альбому Земля.

Вчора стало відомо, що гітарист Океан Ельзи Петро Чернявський офіційно пішов із колективу.

26 квітня

Інші дати
Леонід Плющ
1939 –  математик, публіцист, учасник правозахисного руху в СРСР. Дисидент. Член Ініціативної групи захисту прав людини, член Закордонного представництва Української Гельсінської групи.
Розгорнути
Народився Станіслав Тельнюк
(1935, с.Іскрівка Запорізька область – 1990) - український письменник, літературний критик, редактор, перекладач.
Розгорнути
Народився Микола Зеров
(1890, м.Зіньків Полтавська область - 1937) - український літературознавець, лідер «неокласиків», майстер сонетної форми і блискучий перекладач античної поезії.
Емаль Дніпра, сліпучо-синій сплав. Газон алей і голе жовтоглиння, І в поводі прозорого каміння Зелені луки — як розлогий став. Ніколи так жадібно не вбирав Я красоти весняного одіння, Пісок обмілин, жовтобоке ріння, Брунатні лози і смарагди трав. (Микола Зеров)
Розгорнути