chrome firefox opera safari iexplorer

У березні вручать головну музичну премію України YUNA

24 лютого 2015 о 13:37

25 березня 2015 у Національному палаці «Україна» відбудеться довгоочікуване свято української музики, свято для її творців та виконавців — церемонія вручення IV щорічної національної музичної премії України «YUNA».

Зауважимо, що вже відомі імена претендентів на заповітну статуетку. У списку опинилися Тіна Кароль, Світлана Лобода, Джамала та інші.

Вже четвертий рік поспіль організатори премії влаштовують для глядачів масштабне, високотехнологічне шоу із видовищними декораціями та якісною музикою.

Цього року на музичну премію «YUNA» номіновано 5 артистів у кожній з десяти номінацій, а саме: найкращий виконавець, найкраща виконавиця, найкращий гурт, найкращий альбом, найкраща пісня, найкращий композитор, найкращий автор слів, найкращий відео кліп, найкращий дует та відкриття року.

Оголошувати і нагороджувати кращих у музиці будуть найвідоміші діячі української культури , шоу-бізнесу, світу моди, спорту та політики.

Нагадаємо, що минулоріч «Найкращою співачкою року» стала Тіна Кароль. Свою перемогу зірка присвятила померлому чоловіку.

Джерело: ТСН.ua
Розділи: Новини культури

27 квітня

Інші дати
Народився Олександр Беретті
(1816, м.Петербург, Росія – 1895) – український та російський архітектор, син Вікентія Беретті. Участник проектування Володимирського собору в Києві. За проектами Олександра Беретті збудовано 23 будівлі в ряді міст України. За проектами його батька Вікентія Беретті (14.06.1781 – 1842) в Києві збудовані будівлі Київського університету, обсерваторії і інституту благородних дівиць (нині Жовтневий палац).
Зелена піна лісу молодого Дрімотно плеще, як на морі шум. Блакитні тіні впали на дорогу, Заворожили мудрі бджоли ум. Стоять дуби замислено і строго. Тут — перейшовши молодий самум — Собі поставлю келію убогу, Щільник пахучий для останніх дум. (Максим Рильський)
Розгорнути