chrome firefox opera safari iexplorer

10 правил як пережити День сміху без втрат

01 квітня 2015 о 09:00

 Якщо ви хочете пережити 1 квітня і не потрапити на гачок, пропонуємо вашій увазі техніку безпеки із 10 правил.

  • Якщо потенційний жартівник живе у вашій квартирі, проявляйте пильність з самого ранку. Прокинувшись по дзвінку будильника, переконайтеся, що зараз дійсно той час, який показує годинник. Тільки ледачий, напевно, жодного разу жартома не переводив годинник в цей день.
  • У ванні переконайтеся, що шампунь для волосся - це ваш звичний шампунь, мило — це мило, а гель для душу — це гель для душу. Навряд чи кохана людина серйозно вирішить наповнити тюбик для зубної пасти майонезом, але буває різне. Пильність варто зберігати і на кухні.
  • На роботі перевірте своє робоче місце: чи все на своєму звичному місці, чи все нормально працює, чи немає чогось зайвого на столі, ящиках чи стільці. А стільців остерігайтесь, особливо якщо ви працюєте або навчаєтесь в школі.
  • Уважність не буде зайвою і за обідом. Картопляне пюре при правильній подачі може бути дуже схожим на морозиво, а в закритій ємкості для вершків може ховатись соєвий соус.
  • Роздрукуйте і повісьте перед очима барвистий плакат з нагадуванням про те, який сьогодні день. Зазвичай ми потрапляємо на гачок саме тому, що в потоці справ буденних забуваємо, що сьогодні День сміху.
  • Продумуйте і перевіряйте всю інформацію,  яку до вас доносять. Це стосується інтернету також. Навряд чи громадський транспорт стане безкоштовним саме першого квітня, а Білл Гейтс вирішить стати громадянином України. Якось український сайт “Обозреватель" злобно пожартував над росіянами, повідомивши, що їхній славнозвісний прем'єр-міністр Володимир Путін йде у відставку, після конфлікту із президентом Дмитром Медвєдєвим через різні погляди на війну у Лівії. «Буду краток. С сегодняшнего дня я не являюсь премьер-министром России, но продолжу свою политическую деятельность во благо великой России», — цитує “Обозреватель” «заяву» Путіна, яку той нібито зробив на своєму відеоблозі. Як би не хотілось вірити, але це був жарт.
  • Якщо вам телефонує «президент», переконайтесь, що ви персонально пару днів тому дали йому свій номер телефону і, можливо, просто забули про це.
  • Перед тим, як йти з роботи, перевірте свій одяг — чи немає на спині пальто папірця з написом.
  • Єдині, хто не жартують в цей день — це правоохоронні органи, і вам з ними 1 квітня радимо не жартувати.
  • Ні в якому разі НЕ розслабляйтеся, поки годинник не проб'є північ — поки 1 квітня не скінчилося, все ще може статися.

Гарного Вам настрою!

Розділи: Суспільство

27 квітня

Інші дати
Народився Олександр Беретті
(1816, м.Петербург, Росія – 1895) – український та російський архітектор, син Вікентія Беретті. Участник проектування Володимирського собору в Києві. За проектами Олександра Беретті збудовано 23 будівлі в ряді міст України. За проектами його батька Вікентія Беретті (14.06.1781 – 1842) в Києві збудовані будівлі Київського університету, обсерваторії і інституту благородних дівиць (нині Жовтневий палац).
Зелена піна лісу молодого Дрімотно плеще, як на морі шум. Блакитні тіні впали на дорогу, Заворожили мудрі бджоли ум. Стоять дуби замислено і строго. Тут — перейшовши молодий самум — Собі поставлю келію убогу, Щільник пахучий для останніх дум. (Максим Рильський)
Розгорнути