chrome firefox opera safari iexplorer

ІМІ запустив мобільний додаток «SOS для журналістів»

06 червня 2015 о 11:00

З нагоди Дня журналіста Інститут масової інформації запустив мобільний додаток «SOS для журналістів» (J-SOS). Про це йдеться в прес-релізі громадської організації.

 Мобільний додаток містить інформацію щодо прав журналістів: законодавча база, перелік прав журналістів, детальний опис категорій порушень прав журналістів. Також у ньому чітко прописаний алгоритм дій журналіста у випадку порушень його прав та зразок заяви в міліцію.

 Інтерактивна карта порушень, що міститься в додатку, показує кількість і місця, де зафіксовано порушення прав журналістів. Додати порушення можна з цього додатку, скориставшися формою «SOS-повідомлень».

 Спеціальний розділ «Робота в гарячих точках» містить інфографіку про специфіку роботи в зоні АТО.

 «J-SOS» можна безкоштовно завантажувати з Google Play на мобільні гаджети, які працюють на операційній системі Android.

 Створення мобільного додатку «SOS для журналістів» (J-SOS) було підтримано американською правозахисною організацією Freedom House у межах проекту ІМІ Мedia Watch Network.

Розділи: Суспільство

26 квітня

Інші дати
Леонід Плющ
1939 –  математик, публіцист, учасник правозахисного руху в СРСР. Дисидент. Член Ініціативної групи захисту прав людини, член Закордонного представництва Української Гельсінської групи.
Розгорнути
Народився Станіслав Тельнюк
(1935, с.Іскрівка Запорізька область – 1990) - український письменник, літературний критик, редактор, перекладач.
Розгорнути
Народився Микола Зеров
(1890, м.Зіньків Полтавська область - 1937) - український літературознавець, лідер «неокласиків», майстер сонетної форми і блискучий перекладач античної поезії.
Емаль Дніпра, сліпучо-синій сплав. Газон алей і голе жовтоглиння, І в поводі прозорого каміння Зелені луки — як розлогий став. Ніколи так жадібно не вбирав Я красоти весняного одіння, Пісок обмілин, жовтобоке ріння, Брунатні лози і смарагди трав. (Микола Зеров)
Розгорнути