chrome firefox opera safari iexplorer

Сьогодні назвуть кращі 7 замків, фортець і палаців України

01 грудня 2011 о 00:15

1 грудня 2011 року о 13.00 відбудеться церемонія оголошення та нагородження переможців акції «7 чудес України: замки, фортеці, палаци», організатором якої є Фонд Миколи Томенка «Рідна країна».

Під час заходу буде представлено 7 чудес України у рубриці «Замки, фортеці, палаци» та вручено спецномінації.

Церемонія нагородження відбудеться 1 грудня о 13.00 в приміщенні Митрополичої Палати заповідника Софія Київська за адресою м. Київ, вул. Володимирська, 24.

Акредитація для засобів масової інформації проводиться до 10.00 1 грудня за телефонами 255-31-21; 255-20-20.

...

Нагадаємо, 22 серпня цього року було визначено фіналістів акції «7 чудес України: замки, фортеці палаци», якими стали 7 найкращих замків, 7 фортець та 7 палаців.

Наразі триває останній день Інтернет-голосування за визначення переможців.

На сьогодні «десятка» лідерів виглядає так:

Остаточних переможців, за умовами акції, буде визначено за сумою показників експертних голосів і кількості відданих громадянами Інтернет-голосів (50/50).

Тобто, шанс потрапити до сімки переможців матимуть ті об’єкти, за які отримають найбільше голосів як громадян через голосування на офіційному сайті акції, так і експертів через результати відповідного опитування.

Микола Томенко повідомив, що на сьогодні триває опитування експертів у галузі туризму, архітектури, історії і культури зі всіх областей України.

Віце-спікер також розповів, що після нагородження переможців, Оргкомітет готує видання брошури «7 чудес України: Україна – країна див», що вийде українською, російською, англійською та німецькою мовами. В ній будуть представлені переможці та фіналісти акції.

Ця брошура буде безоплатно поширюватися у дипломатичних представництвах та готелях у період проведення ЄВРО-2012.

«Рідна країна»

26 квітня

Інші дати
Леонід Плющ
1939 –  математик, публіцист, учасник правозахисного руху в СРСР. Дисидент. Член Ініціативної групи захисту прав людини, член Закордонного представництва Української Гельсінської групи.
Розгорнути
Народився Станіслав Тельнюк
(1935, с.Іскрівка Запорізька область – 1990) - український письменник, літературний критик, редактор, перекладач.
Розгорнути
Народився Микола Зеров
(1890, м.Зіньків Полтавська область - 1937) - український літературознавець, лідер «неокласиків», майстер сонетної форми і блискучий перекладач античної поезії.
Емаль Дніпра, сліпучо-синій сплав. Газон алей і голе жовтоглиння, І в поводі прозорого каміння Зелені луки — як розлогий став. Ніколи так жадібно не вбирав Я красоти весняного одіння, Пісок обмілин, жовтобоке ріння, Брунатні лози і смарагди трав. (Микола Зеров)
Розгорнути