chrome firefox opera safari iexplorer

Кліп неофіційного гімну Євро-2012 обійдеться майже у мільйон гривень

26 квітня 2012 о 16:14

У четвер, 26 квітня, на НСК Олімпійський почалися зйомки відеокліпу на неофіційний гімн Євро-2012 Вболівай авторства Дмитра Голуба.

Зйомки на стадіоні почалася о 7:30. З самого ранку до стадіону підтягнулись відомі українські музиканти Віктор Бронюк (група ТІК), фронтмени ТНМК Фоззі та Фагот, Вадим Красноокий з Мед Хедс. Організатори не розкривають таємниці сюжету, але, скоріш за все, кожен співак заспіває по рядку куплета на тлі стадіону НСК Олімпійський.

У зйомках кліпу також візьме участь переможець конкурсу, автор пісні «Вболівай!» Дмитро Голуб, до якого приєднаються співачки Ані Лорак, Тіна Кароль, Альона Вінницька, Еріка, співак Олександр Пономарьов, лідер групи Воплі Відоплясова Олег Скрипка, фронтмени групи Green Grey Дизель і Мурік, дует Потап і Настя.

За інформацією сайту Україна-2012а, на виробництво відеокліпу Фондом Бориса Колеснікова виділено 100 тис. доларів. Прем'єра відео запланована на травень.

Раніше повідомлялося, що пісня з нехитрою назвою Hymn Euro у виконанні групи IMISH перемогла в польському національному конкурсі народних хітів Моя пісня для Євро-2012.

Нагадаємо, автором офіційної пісні-гімну Євро-2012 стала німецька поп-співачка Oceana.

20 квітня

Інші дати
Павло Луспекаєв
1927 –  кіноактор. Знімався в фільмах: роль Верещагіна («Біле сонце пустелі»), «Республіка ШКІД», «Піднята цілина», «Вся королівська рать».
Розгорнути
Ґео (Юрій) Шкурупій 
1903 – український прозаїк, поет, представник напрямку панфутуризм; редактор, кіносценарист.
Розгорнути
 Володимир Шульгін 
1894 – студентський діяч, син Якова Шульгіна, організатор і керівник Української Студентської Громади в Києві. Загинув у бою під Крутами.
Розгорнути