chrome firefox opera safari iexplorer

Студент розробив сайт та інтерактивну карту заповідника «Хортиця»

16 червня 2013 о 10:06

Випускник Запорізького інституту економіки та інформаційних технологій розробив новий сайт для Національного заповідника «Хортиця», його інтерактивну карту та відповідний додаток для мобільних телефонів (на основі операційної системи «Андроїд»). Усе це з’явилося завдяки дипломній роботі талановитого хлопця.

Новинку презентували просто в інституті. Цікаво, що в острова-заповідника вже є офіційний сайт, але він, найімовірніше, змінить прописку на запропонований Олексієм ресурс. У будь-якому разі, саме таку обіцянку дав генеральний директор «Хортиці» Максим Остапенко після того, як ознайомився з розробкою.

Тут розміщено інформацію про острів, його природу і старожитності. Подорожуючи інтерактивною картою Хортиці, можна переглянути фото і тексти. Програма розповість про особливості місцевого ландшафту і запропонує найкращий маршрут руху до Хортиці з будь-якої точки міста, якщо заблукаєте, то карта дасть змогу точно вказати ваше місцеперебування.

19 квітня

Інші дати
Мар’ян Крушельницький
1897 – український актор, режисер. Один із фундаторів українського театру.
Розгорнути
Народився Марко Бараболя (Рознійчук Іван Федорович)
(1910, с.Ділове Закарпатська область - 1945) - український письменник-сатирик, «королем закарпатського гумору» називали його сучасники.
«Не сумуйте, полонини ! Засихайте, сльози! Зацвітайте, черемшини! Смійтесь, верболози» (Марко Бараболя)
Розгорнути