chrome firefox opera safari iexplorer

Українці перестають довіряти традиційним ЗМІ

20 березня 2015 о 10:55

Нові медіа, що стали популярними під час масових протестів 2013-14 років продовжують задавати тон в інформаційному просторі та відбирають аудиторію у традиційних ЗМІ. Про свідчать результати опитування компанії UMG на замовленя інтернет-платформи Cultprostir.

Традиційному лідеру інформаційного простору телебаченню (59 %) мешканці Києва довіряють менше чим інтернет-ЗМІ (77,5%).

«Природно, що основним джерелом інформації, котре найбільше задовольняє киян своїм контентом, є Інтернет. «Класики жанру» — радіо, телебачення, газети, дуже сильно програють з точки зору сучасності та динаміки. Це не означає, що «не буде театру», як казав герой одного популярного фільму, але значимість традиційних каналів інформації може ще більш істотно зменшитися. Що стосується телебачення, то на даний момент наше українське ТБ має масу нарікань на якість контенту. Про це кажуть громадські діячі та активісти, і ось тепер ми отримали підтвердження безпосередньо від самих споживачів» — коментує результати опитування заступник гендиректора компанії UMG Наталія Бухалова.

3780

Джерело: Cultprostir.UA
Розділи: Суспільство

27 липня

Інші дати
Володимир Воробйов
1876 – професор анатомії, член АН УРСР. Засновник школи функціональної динамічної анатомії. Створив у Харкові перший у світі «Музей становлення людини». Автор «Атласу анатомії людини» в 5 т.
Розгорнути
Володимир Маковський
1870 – український учений у галузі турбінобудування. Засновник вітчизняної наукової школи газотурбобудування.
Розгорнути
Народився Іван Гнатюк
(1929, с. Дзвинячі Тернопільської обл. - 2005) -  український поет. Автор збірок "Паговіння", "Калина", "Повнява", "Жага", "Життя", "Дорога", "Чорнозем", "Турбота" та ін.
Розгорнути
Народився Володимир Короленко
(1853, м.Житомир – 1921) — письменник, журналіст, публіцист і громадський діяч. Автор вторів «Сліпий музикант», «У поганому товаристві», «Сорочинська трагедія» та ін.
«Ні, не вихваляти треба терор, а застерігати від нього, звідки б він не виходив. І благо тій стороні, яка першою зуміє відокремитись від кривавого туману, й першою згадає, що мужність у відкритому бою може йти поряд із людяністю і великодушністю до переможеного… Історія нас розсудить…». (Володимир Короленко).
Розгорнути