chrome firefox opera safari iexplorer

Гроші від підвищення тарифів підуть на відновлення Донбасу, — думка експерта

16 травня 2016 о 11:45

Фонд відновлення Донбасу, як мені бачиться, це майбутній фонд для багаторічного «розпилу» бюджетних коштів і міжнародної допомоги нашими ОПГ (організованими політичними групами) — чеченська схема.

Про це написав на своїй сторінці в Facebook президент центру глобалістики «Стратегія ХХІ» Михайло Гончар, якого цитує Gazeta.ua .

«Ось і відповідь - чому відбулося підвищення тарифів понад те, що вимагав МВФ (до рівня 100% замість необхідних 75% на цьому етапі)», — впевнений він.

Експерт зазначає, що міжнародну допомогу не сильно можна «розпиляти», хоча відповідні «умільці» у нас є, а ось гроші з фонду, що наповнюється з грошей платників податків, підуть «як теща під лід».

"Звідси і такий ажіотаж останніх місяців навколо ключових призначень — прем'єра, генпрокурора, введення відповідної віце-прем'єрської посади, призначення вінницьких на ключові пости, в сферу відання яких буде віднесено питання «відновлення — розпилу», — пояснює свою позицію Гончар.

Він додає, що для того, щоб було що розпилювати, треба спочатку наповнити.

"Ось і наповнять за наш з вами рахунок. Рольові ігри розписані — Пу буде довбати Донбас за допомогою лугандонов, а Порох з камарільєй будуть «відновлювати», і в процесі вінницькі і Ахметка будуть пиляти і ділитися ... ", — підсумував експерт.

Відзначимо, раніше повідомлялося, що в Україні буде створено спеціальний фонд для відновлення Донбасу. Фінансуватися буде він за рахунок бюджетних коштів, а також міжнародної допомоги.

Розділи: Політика

27 липня

Інші дати
Володимир Воробйов
1876 – професор анатомії, член АН УРСР. Засновник школи функціональної динамічної анатомії. Створив у Харкові перший у світі «Музей становлення людини». Автор «Атласу анатомії людини» в 5 т.
Розгорнути
Володимир Маковський
1870 – український учений у галузі турбінобудування. Засновник вітчизняної наукової школи газотурбобудування.
Розгорнути
Народився Іван Гнатюк
(1929, с. Дзвинячі Тернопільської обл. - 2005) -  український поет. Автор збірок "Паговіння", "Калина", "Повнява", "Жага", "Життя", "Дорога", "Чорнозем", "Турбота" та ін.
Розгорнути
Народився Володимир Короленко
(1853, м.Житомир – 1921) — письменник, журналіст, публіцист і громадський діяч. Автор вторів «Сліпий музикант», «У поганому товаристві», «Сорочинська трагедія» та ін.
«Ні, не вихваляти треба терор, а застерігати від нього, звідки б він не виходив. І благо тій стороні, яка першою зуміє відокремитись від кривавого туману, й першою згадає, що мужність у відкритому бою може йти поряд із людяністю і великодушністю до переможеного… Історія нас розсудить…». (Володимир Короленко).
Розгорнути