chrome firefox opera safari iexplorer

Хто винен у технічній поразці збірної України з футболу?

31 березня 2018 о 09:41
segodnya.ua

Комісія з проведення службової перевірки фактів і з'ясування всіх обставин допущення відповідальними працівниками ФФУ помилки в обліку жовтих карток гравців юнацької збірної України U-17 під час участі в еліт-раунді чемпіонату Європи 2018 року, що призвело до технічної поразки нашої команди в матчі зі збірною Сербії (0: 3), повідомила про результати своєї роботи.

Комісія прийшла до висновку, що дії (бездіяльність) трьох співробітників ФФУ, перш за все, позбавили молодих футболістів заслуженої участі у фінальній частині чемпіонату Європи, а також викликали значні репутаційні втрати для українського футболу.

За словами голови комісії Мирона Маркевича, запропоновано звільнити функціонерів, які відповідали за цей напрямок роботи: голову департаменту розвитку ФФУ Володимира Чорно-Іванова, заступника начальника аналітичного відділу Валерія Трутнєва і працівника департаменту національних збірних команд Анатолія Кудя. Також вирішено призупинити дію контракту з помічником головного тренера збірної України (U-17) Сергієм Мурадяном.

Рішення про подальшу співпрацю з головним тренером збірної Олегом Кузнєцовим буде прийнято за підсумками засідання Комітету національних збірних ФФУ, яке заплановане на вівторок, 3 квітня.

Джерело: segodnya.ua
Розділи: Спорт в Україні

28 березня

Інші дати
Дмитро Гнатюк
1925 –  видатний оперний співак. Перший виконавець легендарних пісень «Два кольори» і «Києве мій». Соліст, а з 1988 р. – головний режисер Національного театру опери та балету ім. Т.Шевченка. Герой України.
Розгорнути
Олекса Гірник
1912 – український дисидент, політв’язень. У 60-ту річницю проголошення самостійності України Центральною Радою, 22 січня 1978 р., вчинив самоспалення біля могили Т.Шевченка на Чернечій горі на знак протесту проти русифікації. Герой України (2007, посмертно).
Розгорнути
Народився Юліан Бачинський
(1870, с.Новосілка Тернопільська область – 1940) - український громадський і політичний діяч, публіцист, автор праці «Україна Irredenta», в якій обґрунтував необхідність створення української незалежної держави.
"Вільна, велика, політично самостійна Україна, одна, нероздільна від Сяну по Кавказ!". (Юліан Бачинський)
Розгорнути