chrome firefox opera safari iexplorer

Українців запевняють, що вертодром в Каневі державний

12 березня 2013 о 10:13

Вертодром «Вертолітний майданчик Канів» є об'єктом державної власності та перебуває на балансі Держпідприємства обслуговування повітряного руху «Украерорух».

Про це повідомила прес-служба «Украероруху», передає «Інтерфакс-Україна».

Як повідомляється, з 1 березня 2013 вертодром почав свою операційну діяльність.

Вертодром має посадочну площадку, руліжні доріжки, 10 вертолітних стоянок і термінал з пропускною здатністю обслуговування до 50 пасажирів на годину.

«На вертодромі організований орган польотно-інформаційного обслуговування, який надає відповідні послуги за запитом за дві доби», — йдеться в повідомленні.

"Украерорух запрошує до співпраці юридичних та фізичних осіб власників (експлуатантів) вертольотів для обговорення питань розміщення повітряних суден на вертодромів та відповідних видів їх обслуговування.

Нагадаємо, раніше з'явилася інформація про те, що народних депутатів Олександра Бригинця, Миколи Княжицького й Миколи Томенка — охорона вертолітного майданчика не пустила на її територію, пославшись на те, що вона є приватною власністю.

Розділи: Суспільство

27 липня

Інші дати
Володимир Воробйов
1876 – професор анатомії, член АН УРСР. Засновник школи функціональної динамічної анатомії. Створив у Харкові перший у світі «Музей становлення людини». Автор «Атласу анатомії людини» в 5 т.
Розгорнути
Володимир Маковський
1870 – український учений у галузі турбінобудування. Засновник вітчизняної наукової школи газотурбобудування.
Розгорнути
Народився Іван Гнатюк
(1929, с. Дзвинячі Тернопільської обл. - 2005) -  український поет. Автор збірок "Паговіння", "Калина", "Повнява", "Жага", "Життя", "Дорога", "Чорнозем", "Турбота" та ін.
Розгорнути
Народився Володимир Короленко
(1853, м.Житомир – 1921) — письменник, журналіст, публіцист і громадський діяч. Автор вторів «Сліпий музикант», «У поганому товаристві», «Сорочинська трагедія» та ін.
«Ні, не вихваляти треба терор, а застерігати від нього, звідки б він не виходив. І благо тій стороні, яка першою зуміє відокремитись від кривавого туману, й першою згадає, що мужність у відкритому бою може йти поряд із людяністю і великодушністю до переможеного… Історія нас розсудить…». (Володимир Короленко).
Розгорнути