chrome firefox opera safari iexplorer

Українців запевняють, що вертодром в Каневі державний

12 березня 2013 о 10:13

Вертодром «Вертолітний майданчик Канів» є об'єктом державної власності та перебуває на балансі Держпідприємства обслуговування повітряного руху «Украерорух».

Про це повідомила прес-служба «Украероруху», передає «Інтерфакс-Україна».

Як повідомляється, з 1 березня 2013 вертодром почав свою операційну діяльність.

Вертодром має посадочну площадку, руліжні доріжки, 10 вертолітних стоянок і термінал з пропускною здатністю обслуговування до 50 пасажирів на годину.

«На вертодромі організований орган польотно-інформаційного обслуговування, який надає відповідні послуги за запитом за дві доби», — йдеться в повідомленні.

"Украерорух запрошує до співпраці юридичних та фізичних осіб власників (експлуатантів) вертольотів для обговорення питань розміщення повітряних суден на вертодромів та відповідних видів їх обслуговування.

Нагадаємо, раніше з'явилася інформація про те, що народних депутатів Олександра Бригинця, Миколи Княжицького й Миколи Томенка — охорона вертолітного майданчика не пустила на її територію, пославшись на те, що вона є приватною власністю.

Розділи: Суспільство

19 квітня

Інші дати
Мар’ян Крушельницький
1897 – український актор, режисер. Один із фундаторів українського театру.
Розгорнути
Народився Марко Бараболя (Рознійчук Іван Федорович)
(1910, с.Ділове Закарпатська область - 1945) - український письменник-сатирик, «королем закарпатського гумору» називали його сучасники.
«Не сумуйте, полонини ! Засихайте, сльози! Зацвітайте, черемшини! Смійтесь, верболози» (Марко Бараболя)
Розгорнути