chrome firefox opera safari iexplorer

Корисні властивості грибів

07 листопада 2014 о 10:45

Гриби — чудовий продукт! Крім того, що вони смачні, поживні і підходять для приготування величезної кількості страв, гриби доступні незалежно від сезону, а ціна цього продукту не кусається.

А ось ще п'ять причин, щоб ви готували страви з грибами частіше, пише feelgood.ua:

1. Гриби багаті поживними речовинами і, як доведено, знижують ризик серцевих захворювань.

2. Вчені довели, що щоденне споживання грибів може знизити ризик хвороби Альцгеймера на 70%.

3. Гриби — низькокалорійний продукт, але при цьому дуже поживний і швидко дарує ситість. Цією диво-властивістю користуються дієтологи, включаючи гриби в меню при розвантажувальних дієт.

4. Вони чудово підходять для зміцнення імунної системи, а також допомагають у зниженні кількості вільних радикалів, що ушкоджують печінку.

5. Якщо ви їсте гриби кожен день, ризик розвитку раку буде знижений на 64%. І якщо ви їсте їх у поєднанні з чашкою зеленого чаю, ефект буде ще більшим.
Детальніше читайте на УНІАН: http://health.unian.ua/country/1006130-korisni-vlastivosti-gribiv.html

20 березня

Інші дати
Народився Іван Мазепа
1639 – Іван Мазепа (Ян Колодинський) – український державний і політичний діяч, гетьман Лівобережної України (1687–1704) та Війська Запорозького обох берегів Дніпра (1704–1709), князь Священної Римської імперії (1707–1709). Меценат. Власним коштом збудував 12 та відремонтував понад 20 храмів.
«Самопали набивайте ! Гострих шабель добувайте, А за віру хоч умріте І вольностей бороніте! Нехай вічна буде слава, Же през шаблю маєм права!» (Іван Мазепа)
Розгорнути

Новини Дивитися всі