chrome firefox opera safari iexplorer

6 веселих фактів, які доводять що Джек Доусон з «Титаніка» — мандрівник у часі

11 березня 2015 о 17:15

Якщо ти не бачив «Титанік», то ми не віримо в твоє існування. З моменту виходу фільму на широкі екрани і по сьогоднішній день, він є шедевральною картиною, яка свого часу захопила серця глядачів, змушуючи купувати футболки з обкладинкою фільму.
Леонардо Ді Капріо є безперечною перлиною цієї картини, власне завдяки якій він вкрав наші серця. Не дивно, що фільм має величезну кількість відданих фанатів, які придумують і додумують історії з життя персонажів.
Сьогодні ми розповімо вам 6 фактів, які доводять, що Джек Доусон, роль якого зіграв незрівнянний Ді Капріо, насправді був мандрівником у часі. Так, це не кіноляпи, це все Джек Доусон…
1. Джек виграв квиток на борт Титаніка в покер
Думаєте чому? Та тому що у нього просто-напросто не було з собою валюти того часу. Тому йому довелося викручуватися з ситуації, що склалася.
2. Джек розповідав про свої заняття з риболовлі під льодом на озері Уіссота
Звучить правдиво, особливо якщо враховувати, що це штучне озеро в штаті Вісконсін, створене тільки в 1917 році. Тобто через 5 років після краху Титаніка…
3. Джек обіцяв Роуз покататися на американських гірках в Санта-Моніці
В одній зі сцен фільму Джек говорить Роуз, що він візьме її в Санта-Моніку, де вони «будуть кататися на американських гірках, поки їх не вирве». Це дуже романтично… за винятком того, що в 1912 році ще ніяких гірок на пірсі Санта-Моніки не було. Вони були побудовані тільки в 1916 році.
4. «Супер мрійлива» стрижка Джека
Пам’ятаєте цю стрижку, яка змушувала всю жіночу аудиторію непритомніти? Насправді, вона повністю вийшла з моди ще в 1900 році.
У той час в моді були чоловічі стрижки, для яких характерні коротко стрижене волосся з боків і трохи довше на верху, але і ті й інші були акуратно зачесані назад. Яскравий приклад модних стрижок на той час ви можете побачити на голові актора Джорджа Арлісса на фото вище. Зачіска Джека знову увійшла в моду тільки через 20 років, в кінці 1930-их років.
5. Рюкзак Джека не з того часу
Коли Джек і Фабріціо піднялися на борт Титаніка, Джек мав рюкзак, подібний до того, що зображений на фото вище. Даний рюкзак входив в стандартну екіпіровку шведської армії в 1939 році.
6. Джеку також слід було пошукати для себе інші сигарети
Бо сигарети з фільтром, які Джек курить протягом усього фільму (які він також пропонує Роуз), з’являться тільки в середині 1940-их років.
Тепер, коли ми розібралися з доказом того, що Джек Доусон мандрівник у часі, залишилося розібратися навіщо він повернувся в 1912 рік? Ну звичайно ж, щоб врятувати Роуз, це ж очевидно. Але! Найцікавіше те, що Джек тим самим змінив історію, і виходить, що Титанік затонув через врятовану ним Роуз.
Дивіться самі, якби Роуз покінчила з собою, то на пропажу багатої дами з першого класу навряд чи б хтось заплющив очі. Титанік, швидше за все б довелося зупинити, щоб знайти її тіло. Можливо, завдяки затримці Титаніку б вдалося уникнути зіткнення з айсбергом.

Джерело: mydim.ua
Розділи: Культурна

27 липня

Інші дати
Володимир Воробйов
1876 – професор анатомії, член АН УРСР. Засновник школи функціональної динамічної анатомії. Створив у Харкові перший у світі «Музей становлення людини». Автор «Атласу анатомії людини» в 5 т.
Розгорнути
Володимир Маковський
1870 – український учений у галузі турбінобудування. Засновник вітчизняної наукової школи газотурбобудування.
Розгорнути
Народився Іван Гнатюк
(1929, с. Дзвинячі Тернопільської обл. - 2005) -  український поет. Автор збірок "Паговіння", "Калина", "Повнява", "Жага", "Життя", "Дорога", "Чорнозем", "Турбота" та ін.
Розгорнути
Народився Володимир Короленко
(1853, м.Житомир – 1921) — письменник, журналіст, публіцист і громадський діяч. Автор вторів «Сліпий музикант», «У поганому товаристві», «Сорочинська трагедія» та ін.
«Ні, не вихваляти треба терор, а застерігати від нього, звідки б він не виходив. І благо тій стороні, яка першою зуміє відокремитись від кривавого туману, й першою згадає, що мужність у відкритому бою може йти поряд із людяністю і великодушністю до переможеного… Історія нас розсудить…». (Володимир Короленко).
Розгорнути