chrome firefox opera safari iexplorer

У Хмельницькому в громадських місцях можна почитати вірші про Україну

27 жовтня 2011 о 08:21

До 20-ї річниці незалежності України активістами Літературної творчої спілки «Елітер» був проведений Всеукраїнський творчий проект «Свою Україну любіть…». В проекті взяли участь понад сотню авторів з 22 областей України, АРК, а також автори з США, Португалії, Польщі, Ізраїлю.

Аби привернути увагу громадськості до проекту, донести до читачів патріотичні думки авторів, у місті Хмельницькому розпочато громадську ініціативу, суть якої полягає у тому, що патріотичні вірші авторів з Всеукраїнського проекту «Свою Україну любіть…» будуть розміщені у громадських та людних місцях.

Про це «Рідній країні» повідомила Літературна творча спілка «Елітер».

Зокрема, за інформацією організаторів, вірші-листівки уже розміщено у бібліотеках та у громадському транспорті міста.

Кульмінаційним моментом проекту буде вихід в світ альманаху «Свою Україну любіть…», презентація якого буде проведена 9 листопада 2011 року о 1400 год. в приміщенні бібліотеки Хмельницького національного університету.

«Рідна країна»

20 квітня

Інші дати
Павло Луспекаєв
1927 –  кіноактор. Знімався в фільмах: роль Верещагіна («Біле сонце пустелі»), «Республіка ШКІД», «Піднята цілина», «Вся королівська рать».
Розгорнути
Ґео (Юрій) Шкурупій 
1903 – український прозаїк, поет, представник напрямку панфутуризм; редактор, кіносценарист.
Розгорнути
 Володимир Шульгін 
1894 – студентський діяч, син Якова Шульгіна, організатор і керівник Української Студентської Громади в Києві. Загинув у бою під Крутами.
Розгорнути